ROBOTMAAIER GARDENA SMART SILENO CITY | TOT 250M²

999,99
(incl btw)
19069-26
On backorder
+

Ervaar hoe gemakkelijk het is om voor uw gazon te zorgen met uw smart SILENO city robotmaaier! Met zijn SensorCut-systeem maait de GARDENA smart SILENO city uw gazon nauwkeurig en betrouwbaar. Dankzij de SensorControl-functie kan de robotmaaier zelf beslissen of het nodig is om het gras te maaien. Dit is afhankelijk van de lengte van de grashalmen en er zal dus vaker gemaaid worden als het gras snel groeit. Door de intelligente spot cutting functie, een spiraalvormige maaifuntie, kunt u de SILENO op moeilijke bereikbare plaatsen neerzetten en doet hij daar ook zijn werk. Deze efficiënte maaier is bijzonder stil, zodat u lekker kunt relaxen in de tuin terwijl de SILENO zijn werk doet. De smart SILENO city keert automatisch terug naar het laadstation.
De robotmaaier registreert dankzij een vorstsensor of de grond bevroren is. Als het vriest, stopt de robot zijn programma. Hellingen tot 35% zijn geen probleem. Met behulp van de geavanceerde CorridorCut-functie maait de robot het gras ook probleemloos in nauwe doorgangen en zelfs in doodlopende stukken van slechts 60 centimeter breed - gebieden die u normaal gesproken handmatig zou moeten maaien.

Tijdens de installatie leidt de programmeerassistent u door het menu en berekent het maaischema. De maaitijden kunnen ook worden ingesteld via de smart app en worden afgestemd op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De gateway zorgt voor een verbinding via een bestaande router. Op deze manier fungeert de gateway als hart van het smartsystem en zorgt zo voor een kabelvrije netwerkcommunicatie tussen alle GARDENA smart apparaten in de tuin en de GARDENA smart app. Zo heeft u uw hele tuin letterlijk in de uw handpalm.


Technische specificaties
Artikelnr.19069-26
EAN-Code:4078500050463
Productiviteit
OplaadsysteemAutomatisch
Maximaal niveauverschil in werkgebied35 %
Product
Informatie paneelLCD display met instellingen menu
TimerJa
TypeGeïntegreerde
Vermogen en opladen
Type accuLi-Ion
Oplaadtijd75 min
Maaitijd op een lading65 min
Motor- en maaisysteem
Maaisysteem3 pivoting razor blades
Maaihoogte, min-max20-50 mm
Maaibreedte16 cm
Gegevens geluid en lawaai
Geluidsniveau gegarandeerd geluidsniveau58 dB(A)
Kenmerken veiligheid en beveiliging
AlarmNee
PIN codeJa
HefsensorJa
BotssensorJa
Installatie-accessoires
Grensdraad150 m
Haringen200 stuks
Totale afmetingen
Gewicht7.3 kg