TORO 60V RECYCLER 55 CM ACCU GAZONMAAIER

975,00
(incl btw)
21863
Voorraad
+

Bespaar tijd, maak de klus sneller af en vereenvoudig uw werk met de 60 V Max* snoerloze maaier van 55 cm met Recycler en AutoMatic Drive System. Leg de lat hoger met deze gemakkelijk te starten gebruiks- en onderhoudsvriendelijke maaier. Met het extra lange mes van 55 cm, het grootste in de sector, maait u een bredere werkgang en bent u sneller klaar. Deze maaier is steeds klaar voor de klus en start van de eerste keer, telkens weer. Het robuuste, duurzame stalen maaidek is niet van plastic maar van staal. Geef uw gazon een gezond aanzicht door voedingsrijk maaisel terug in de bodem te brengen, en laat uw maaier het werk doen terwijl u zelf ontspannen werkt. Bovendien kunt u compacter stallen dankzij het ruimtebesparende ontwerp. Met zijn 324 Wh kan de L324 accu tot 13 are maaien - dat zijn ruim 5 tennispleinen!*. U kunt op beide oren slapen want Toro ondersteunt zijn producten met een volledige garantie in plaats van een beperkte garantie.


  • Meer maaien in minder tijd. Tijd besparen, makkelijker werk, sneller klaar. Maai een bredere werkgang met een extra lang mes van 55 cm.
  • Start van de eerste keer, telkens weer. Betrouwbaar en onderhoudsarm startmechanisme met accu. De L324 60 V* accu is uitgerust met intelligente software die de looptijd en het vermogen maximaliseert.
  • Met zijn 324 Wh kan de L324 accu tot 13 are maaien - dat zijn ruim 5 tennispleinen! Optimale levensduur van de accu met RunSmart snelheidsregeling
  • Maai langer en krachtiger dankzij een sterke borstelloze DC motor met minder wrijving, onderhoud en slijtage dan een motor met borstel.


Technische specificaties:

Motor
Borstelloos DC, 60 V accu L324 (6,0 Ah, 324 Wh)

Hydraulisch bekrachtigd
60 V accu L324 (6,0 Ah, 324 Wh) - 150 minuten oplaadtijd

Maaibreedte
55 cm

Maaihoogte
2,5 - 10 cm

Aandrijfsysteem
Automatisch aandrijfsysteem.

Materiaal maaidek
Staal

Mulch, zak, zijuitworp
Mulchen, achteropvang, zijuitworp

Type handgreep
SmartStow, 1 deel, verstelbare hoogte

Wielhoogte

Vóór 20,3 cm en achter 28 cm