Besparing 15%

CARE & CLEAN KIT MS REINIGINGSKIT - PROEFPAKKET: VOOR EEN DOELTREFFENDE REINIGING VAN JE KETTINGZAAG EN HD2-LUCHTFILTER

Adviesprijs: 18,80
15,95
(incl btw) U bespaart: 2,85 (15%)
0782 516 8606
Voorraad
+

CARE & CLEAN KIT MS REINIGINGSKIT – PROEFPAKKET: VOOR EEN DOELTREFFENDE REINIGING VAN JE KETTINGZAAG EN HD2-LUCHTFILTER

Wil je je STIHL kettingzaag voorzichtig maar grondig reinigen na gebruik? Dan is het proefpakket van de STIHL Care & Clean Kit MS de juiste keuze. Een regelmatig onderhoud van de behuizing, het zaagblad, het kettingwieldeksel, de cylinderribben en de HD2-luchtfilter draagt bij tot een lange levensduur en een langdurig behoud van de optimale prestaties van je kettingzaag. Het proefpakket STIHL Care & Clean Kit MS bundelt de reinigings- en onderhoudsmiddelen en alles wat je nodig hebt om je kettingzaag te reinigen en onderhouden in één kit:

  • 150 ml STIHL VarioClean Eco
  • Reinigingsborstel met groefreiniger

Begin met grof vuil los te maken uit de groef van het zaagblad, het oliesmeerkanaal en de cylinderribben van je STIHL kettingzaag. Dit doe je door het af te schrapen met het metalen blad van de groefschraper en de losse vuildeeltjes af te borstelen met de plastic haren van de reinigingsborstel. Spuit alle onderdelen vervolgens in met STIHL VarioClean Eco. Dit universeel reinigingsmiddel, speciaal ontworpen voor een zachte reiniging, bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Met deze ecologische reiniger verwijder je snel en doeltreffend vuil van alle kunststof, metalen (ijzer of aluminium), rubberen of zelfs gelakte oppervlakken. Spuit het op de zaagketting, het zaagblad of de behuizing om olie, vet, hars en organisch vuil op te lossen. De door Ecocert gecertificeerde reiniger STIHL VarioClean Eco bevat biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen. Je spoelt hem gewoon af met water.

Dankzij STIHL VarioClean Eco wordt het reinigen van de HD2-luchtfilter van je kettingzaag kinderspel: spuit hem gewoon in met STIHL VarioClean Eco en laat het product even inwerken voor je de filter afspoelt met warm water. De filter is dan zo goed als nieuw. Je hoeft hem dus niet te vervangen en dat is ook goed voor het milieu.

  • Wij raden aan om tijdens het schoonmaken werk- of veiligheidshandschoenen en een veiligheidsbril te dragen!
  • Reinigings- en onderhoudskit voor STIHL kettingzagen.
  • Voor professioneel en privégebruik.
  • Proefpakket met STIHL VarioClean Eco en een reinigingsborstel met groefreiniger.
  • Verwijdert vuil voorzichtig maar grondig.

Geen specificaties beschikbaar

Wellicht ook interessant

Kettingolie ForestPlus 1 LTR Besparing 7%
5,90 5,50 (incl btw)
21,90 (incl btw)
Kettingolie Synth Plus 1 LTR Besparing 7%
8,80 8,20 (incl btw)