Toro ProLine Dealerschap

Heeft u een groot gazon om te onderhouden, dan doet u er verstandig aan om een Toro-Zero Turn zitmaaier te kopen. Zitmaaiers van dit Amerikaanse topmerk vindt u bij Jos Martens in vele uitvoeringen. Bij de aanschaf van een zitmaaier is het verstandig om op enkele kenmerken te letten. Hierbij tellen doorgaans het maaioppervlak, de snijhoogte van de maaier, de inrichting van uw tuin en het gebruiksinterval mee. Onze deskundige medewerkers voorzien u waar nodig van advies om ervoor te zorgen dat u een Toro kunt kopen die perfect bij uw situatie past.

Bezoek onze showroom

Een Toro die perfect op uw wensen aansluit

Naast Zero-Turn zitmaaiers biedt Toro nog veel meer! Naast de alom bekende Timecutter en Groundsmaster modellen heeft Toro onder andere ook sleuvengravers, stobbenfrezen en bedrijfsvoertuigen.

Kies voor kwaliteit bij de aanschaf van uw materieel!

Wij zijn trots op onze ruime eeuw in het vak; onze ervaring en service heeft ons al tweemaal het predicaat hofleverancier opgeleverd. U kunt altijd op ons bouwen voor expertise en uitstekende service! Heeft u interesse in een van de producten van Toro, belt u dan naar 0499 - 42 31 31 of stuur een e-mail naar info@josmartens.nl.