Toro ProLine Dealerschap

Bij Jos Martens vindt u diverse soorten machines en andere gereedschappen van TORO en andere merken, en daarbij zijn wij dé dealer van Brabant. Met de zero-turn zitmaaiers van Toro wordt het onderhouden van uw tuin nóg eenvoudiger. Daarnaast zijn wij niet zomaar een TORO dealer in Brabant. In onze werkplaats in Mariahout kunt u namelijk ook terecht voor vakkundig onderhoud, uitgevoerd door ervaren specialisten.

Een TORO dealer in Brabant met een zeer ruim assortiment

Jos Martens heeft een zeer ruim assortiment aan TORO zitmaaiers, maar ook voor accu tuingereedschap van STIHL en van vele andere merken, zoals STIGA, kunt u bij ons terecht.

Deze TORO dealer in Brabant is een echte specialist

Onze deskundige medewerkers hebben veel ervaring, waardoor ze u heel goed kunnen adviseren bij de aankoop van tuingereedschap van TORO. Maar we zijn nog veel meer dan dé TORO dealer van Brabant . Wij voeren namelijk ook graag het onderhoud van uw accu tuingereedschap en ander gereedschap uit. We voeren hierbij reparaties uit en zorgen ervoor dat uw gereedschap snel weer soepel werkt. Zo smeren wij bijvoorbeeld alle bewegende onderdelen van uw tuingereedschap, zoals bij heggenscharen.

Kom langs of stel uw vragen

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van dé TORO dealer in Brabant, of heeft u vragen? U komt op verschillende manieren met ons in contact. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze werkplaats en showroom in Mariahout, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of e-mailen. Ons telefoonnummer is 0499 – 42 31 31 en ons e-mailadres is info@josmartens.nl.