Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Accu bladblazers & bladzuigers

Voor een effectieve verplaatsing van bladeren kunt u een STIHL of Stiga accu bladblazer kopen. Met deze praktische draagbare oplossingen verwijdert u in een handomdraai bladeren, maaisel of vuil van uw perk, erf of oprit. Het voordeel van het kopen van een STIHL of Stiga accu bladblazer is dat u niet beperkt wordt door stekkers. Dat maakt het klaren van de klus een stuk gemakkelijker. Bekijk snel het aanbod in de webshop van Jos Martens en vind het perfecte exemplaar.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Kom uw STIHL of Stiga accu bladblazer bij ons kopen

Wanneer u bij Jos Martens uw STIHL of Stiga bladblazer gaat kopen, heeft u deze snel in huis. Bekijk het aanbod in onze webshop en vergelijk gemakkelijk de verschillende opties. In onze webshop vindt u ook alle toebehoren voor bladblazers en -zuigers, zoals blaasmonden en draagoplossingen. Ook voor accu toebehoren en andere reinigingsapparatuur moet u bij ons zijn. Met meer dan 130 jaar aan ervaring kunt u ervan op aan dat wij enkel producten van de beste kwaliteit aanbieden.

Wilt u meer weten over onze producten?

Heeft u een vraag bij het kopen van een Stiga of STIHL accu bladblazer? Of wilt u advies over welke producten het beste zijn voor uw toepassing? Neem dan contact op met onze experts. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0499 – 42 31 31 of door een e-mail te sturen naar info@josmartens.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Mariahout. Wanneer mogen wij u verwelkomen?