Filteren Filteren

Accu grasmaaiers

De modellen STIHL gazonmaaier die u bij ons kunt aanschaffen zijn allen elektrisch aangedreven met accu. Dit heeft als voordeel dat ze weinig onderhoud nodig hebben, stil in gebruik zijn en milieuvriendelijk draaien. Een extra voordeel van het oplaadbare accusysteem is dat u geen stroomvoorziening in de buurt van uw tuin hoeft te hebben om te maaien. Wel zo prettig!

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Wij hebben de perfecte STIHL gazonmaaier voor uw werkzaamheden

Voor eenvoudig onderhoud van de kleine tuin kiest u voor het instapmodel STIHL gazonmaaier, de RMA 235. Het gebruiksgemak en de lage stroomconsumptie van de RMA 235 hebben deze gazonmaaier van STIHL het predicaat Beste Koop Consumentenbond 2019 opgeleverd. Als u uitgebreidere functionaliteiten en grotere kracht vereist, kiest u het STIHL RMA 448 PC model. Deze gazonmaaier is in staat om ook mulching uit te voeren, wat de groei van gezond gras bevordert. Voor het professionele segment is de RMA 765 V dé accu grasmaaier bij uitstek. De grote maaibreedte van dit model maakt hem ideaal voor het onderhouden van grote perken. Ook ruw terrein kan eenvoudig gemaaid worden met de RMA 765 V; hiervoor gebruikt u de verstelbare snijhoogteverstelling van de volledig draaibare voorwielen. Jos Martens biedt naast deze prachtige gazonmaaiers ook het bijpassende assortiment accu’s van STIHL aan.

Gazonmaaiers en vele andere gereedschappen van Duits topmerk STIHL

Alle modellen gazonmaaier van STIHL en andere topmerken vindt u bij Jos Martens gewoon op voorraad. Wij zijn trots op onze tweevoudige benoeming tot hofleverancier, met meer dan 100 jaar ervaring in ons vak. Ons personeel biedt u met veel plezier een gericht koopadvies over het voor u meest geschikte tuingereedschap. Heeft u belangstelling, neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0499 - 42 31 31 of te e-mailen naar info@josmartens.nl.