Filteren Filteren

Accu heggenscharen

Een accu heggenschaar van STIHL is de perfecte samenkomst van power en precisie. Met de kracht die in deze accu’s schuilgaat, krijgt u elke klus geklaard, zonder onnodig vaak de accu te moeten vervangen of te struikelen over onhandige snoeren. Op deze manier bent u wendbaar en kunt u veilig aan de slag. De juiste heggenschaar van STIHL met óf zonder bijgeleverde accu vindt u in de webshop van Jos Martens.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Kies voor de kracht van een accu heggenschaar van STIHL

Bij Jos Martens kiest u gemakkelijk voor de accu heggenschaar van STIHL of een ander merk in de overzichtelijk webshop. Hier filtert u bijvoorbeeld op prijs, om precies bij het product uit te komen dat aan uw wensen voldoet. Wij bieden een snelle levering die in Nederland gratis is vanaf € 75,- en in België vanaf € 150,-. In ons grote assortiment vindt u naast een STIHL accu heggenschaar ook allerlei andere artikelen die het onderhouden van het gazon of het snoeien en zagen een stuk gemakkelijker maken. Ook apparatuur voor het verwerken van takken hebben wij op voorraad.

Wij voorzien u graag van goed advies

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie inwinnen voor u overgaat tot de aanschaf ervan? Wilt u bijvoorbeeld weten welke STIHL accu heggenschaar het beste bij u en uw gebruik past? Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag bij. Zij voorzien u van gedegen advies op basis van hun jarenlange ervaring. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0499 – 42 31 31, een e-mail te sturen naar info@josmartens.nl of door langs te komen bij onze showroom en werkplaats in Mariahout.