Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Veegmachines

Als u graag een veegmachine wilt kopen, overweegt u dan het Duitse kwaliteitsmerk Tielbürger. Bij Jos Martens bieden wij een reeks modellen veegmachine aan van dit merk. Zo vindt u altijd de machine die precies aansluit bij uw eisen. Onze deskundige medewerkers geven u graag een advies op maat als u begeleiding wenst bij het kopen van uw veegmachine.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

De ideale Tielbürger veegmachine kopen voor uw vereisten

Voor particulier gebruik hoeft u niet verder te zoeken dan de Tielbürger TK17 veegmachine. Deze is uitstekend geschikt voor het grondig en efficiënt vegen van stoepen, binnenplaatsen en op- en afritten. Ook voor het uitvoeren van de grote voorjaarsschoonmaak, het verwijderen van bladeren en vuil- of gladheidsbestrijding is deze Tielbürger veegmachine in te zetten. De veegmachine is in ieder jaargetijde inzetbaar en beschikt over accessoires voor iedere toepassing. Als u meer functionaliteiten nodig heeft, dan zet u de stap naar het kopen van de Tielbürger TK 18 veegmachine. De maaier is voorzien van een Briggs & Stratton Ready-Start motor, verstelbare brede borstels en soepel rijdende luchtbanden. Voor professionele klanten is er de Tielbürger TK38 Professional. Deze is voorzien van een drijfwerk met drie versnellingen en een achteruitversnelling en is geschikt voor de meest zware veegklussen.

Een veegmachine kopen met ons persoonlijk koopadvies

Bij Jos Martens laten wij ons voorstaan op onze uitstekende service. Met meer dan eeuw in het vak hebben wij de ruime ervaring en kennis om u perfect van dienst te zijn. Wij zijn trots dat wij tot tweemaal toe het predicaat hofleverancier hebben mogen ontvangen. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van expertise en een gericht, eerlijk koopadvies! Als u interesse heeft in het kopen van een veegmachine van Tielbürger of een ander topmerk, belt u dan naar 0499 - 42 31 31 of stuurt u ons een e-mail op info@josmartens.nl.