Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Elektrische bladblazers & bladzuigers

Wanneer u een elektrische bladblazer wilt kopen, is Jos Martens dé plek om dit te doen. In onze webshop vindt u een breed scala aan verschillende opties, accessoires en onderdelen. Zo voegt u in een handomdraai alles in uw winkelmandje toe wat u nodig heeft voor uw volgende klus. Wij werken enkel met de beste merken en we leveren snel. Dit maakt ons dé webshop voor alle tuin-, park- en landbouwmachines. Welke onderstaande elektrische bladblazer gaat u kopen?

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Een elektrische bladblazer kopen bij dé expert

Met meer dan 130 jaar ervaring bieden we bij Jos Martens enkel het beste aan voor onze klanten. Ook bij het kopen van een elektrische bladblazer helpen we u graag. Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Daarnaast verzenden we snel en gratis bij een bestelling in Nederland vanaf € 75,- en in België vanaf € 150,-. U kunt naast een elektrische bladblazer ook bij ons terecht voor het kopen van artikelen voor snoeien en zagen of bescherming en onderhoud.

Neem contact met ons op of kom langs

Heeft u vragen over onze elektrische maaimachines of schoonmaakgereedschap of wilt u advies inwinnen bij een van onze experts? Dat kan op verschillende manieren. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0499 – 42 31 31, u kunt een e-mail sturen naar info@josmartens.nl of u kunt langskomen in de showroom. U bent van harte welkom.