Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Elektrische grasmaaiers

Een elektrische grasmaaier kopen doet u bij Jos Martens. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende merken en uitvoeringen. Wij bieden onder andere elektrische grasmaaiers van de merken STIHL, Sabo en Stiga. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen en vind het perfecte exemplaar voor zowel particulier en professioneel gebruik.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Gemakkelijk online een elektrische grasmaaier kopen

Bij Jos Martens kunt u gemakkelijk alles voor de tuin online bestellen. Dat maakt het kopen van een nieuwe elektrische grasmaaier een stuk gemakkelijker. Dit type grasmaaiers heeft als voordeel dat ze weinig onderhoud nodig hebben, milieuvriendelijk zijn en gestart kunnen worden door middel van een drukknop of een hendel. Ook heeft u geen last meer van boze buren vanwege geluidsoverlast want met het kopen van een elektrische grasmaaier haalt u een stiller model in huis dan benzinemaaiers of frontmaaiers. Alleen maar voordelen dus! Houd er wel rekening mee dat deze maaier van stroom voorzien moet worden via een normaal stopcontact, tenzij u een grasmaaier op accustroom koopt. Zo zijn onze robotmaaiers in staat volledig autonoom uw gazon te maaien.

Hulp bij het vinden van het juiste product

Wilt u de hulp inschakelen van een van onze experts? Zij adviseren u graag over welke elektrische grasmaaier u het beste kunt kopen in uw situatie. U kunt hen bereiken door te bellen naar 0499 – 42 31 31 of door een e-mail te sturen naar info@josmartens.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Mariahout. De koffie staat voor u klaar!