Filteren Filteren

STIHL accu kantenmaaiers / bosmaaiers

Een op accu werkende bosmaaier of kantenmaaiers van de merken STIHL of Stiga vindt u hier in onze overzichtelijke webshop. Op een accu werkt u gemakkelijk en kunt u gaan en staan waar u maar wil. Zonder snoeren en met een sterke accu kunt u doorgaan tot de taak voltooid is. Dit maakt het bijwerken van het groen een stuk gemakkelijker. In de webshop van Jos Martens vindt u de juiste bosmaaier op accu van STIHL of Stiga.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

De accu van de bosmaaier van STIHL gaat heel lang mee

Voor een accu bosmaaier van STIHL bent u bij ons aan het juiste adres. In het overzicht van de webshop van Jos Martens vindt u gemakkelijk waar u naar op zoek bent. Filter simpelweg op prijs en bekijk de verschillende opties gazononderhoud zelf! Bij ons heeft u altijd de beste producten in een handomdraai in huis. Wij leveren snel en u krijgt altijd precies wat u verwacht! Als vertrouwd adres, zijn wij al 130 jaar dé plek voor het bestellen van alle tuin- en parkmachines. U kunt ons zelfs inschakelen voor het onderhoud aan uw machines.

Kom langs of neem contact op

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de accu van de bosmaaier van STIHL of Stiga? Of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0499 – 42 31 31 of door een e-mail te sturen naar info@josmartens.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom voor goed advies en een kopje koffie!