Onderhoud van uw tuin- en parkmachines

Graag nodigen wij u uit om uw park- en tuinmachine onderhoud te geven bij dé specialist in Brabant, Jos Martens uit Mariahout. Dit kunt u het beste in het najaar of de winter doen, wanneer u deze machines minder gebruikt. Niet alleen uw gazonmaaier maar ook uw bosmaaier, bladblazer, kettingzaag en andere machines van STIHL en andere hoogwaardige merken gaan langer mee bij regelmatig onderhoud.

Laat de zorg voor uw tuinmachine en het onderhoud eraan over aan de experts in Brabant

Ons team van vakbekwame monteurs staat voor u klaar om uw tuinmachine, zoals een kettingzaag , van STIHL of een andere merk in topconditie te brengen met goed onderhoud. Wij onderhouden verschillende soorten machines, van bladblazers en -zuigers tot grote grasmaaiers . Zo kunt u een zorgeloos tuinseizoen tegemoet zien. U kunt uw tuinmachine zelf bij ons bezorgen, maar u kunt ook kiezen voor onze haal-en brengservice. Uw tuinmachine wordt dan opgehaald en na het onderhoud weer teruggebracht naar uw bedrijf- of huisadres.

Prijslijst onderhoud Jos Martens & Zn B.V.

Meldt uw tuinmachine aan voor onderhoud

Wilt u uw machine aanmelden voor onderhoud voor de winter bij dé expert met de beste service in Brabant, en daarbij gebruik maken van onze haal-/brengservice, vul dan het formulier in of bel naar 0499 – 42 31 31. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@josmartens.nl. Wij bekijken dan de mogelijkheden en bespreken deze met u. Of u nu een STIHL machine in onderhoud wilt geven, of een tuinmachine van een heel ander merk, u kunt altijd bij dé specialist in Brabant terecht.

Tip! Kom uw machine zelf brengen!