Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Robotmaaiers

Als u een hekel heeft aan grasmaaien op uw vrije zondag, dan kunt u het beste een robotmaaier kopen. Jos Martens in Mariahout is dé specialist op gebied van robotmaaiers. Zo kunt u bij ons gemakkelijk alle modellen STIHL, Gardena of Stiga robotmaaiers kopen. Deze nemen uw gehele gazon onder handen, zonder dat u daarvoor zelf iets hoeft te doen! Het merk STIHL is een begrip in termen van de robotmaaier; hun IMOW modellen behoren tot de beste robotmaaiers in hun niche die u kunt kopen. Maar ook van andere merken, zoals Gardena, kunt u een mooie robotmaaier kopen.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Extra informatie over bijvoorbeeld de aanleg van uw robotmaaier?

Scroll eens naar beneden! Onderaan de pagina vindt u naast informatie over de aanleg van de robotmaaier en bijvoorbeeld de perfecte plaats van het laadstation ook tips voor het onderhoud van uw robotmaaier!

1999,00 (incl btw)
2699,00 (incl btw)
3799,00 (incl btw)
STIHL RMI 422 IMOW tot 800m² Besparing 9%
1099,00 999,00 (incl btw)
1369,00 (incl btw)
Stihl RMI 632 P IMOW tot 4000m² Besparing 23%
2599,00 1999,00 (incl btw)
1499,00 (incl btw)

Uw formaat en type tuin

Voor iedere tuin is een robotmaaier leverbaar. Bij het model staat de maximale vierkante meters waarvoor deze machine geschikt is. Beschikt u over een complexe tuin dan moet u altijd zorgen voor voldoende overcapaciteit.

Niet iedere robotmaaier is geschikt voor iedere tuin. Een complexe tuin vraagt bijvoorbeeld meer capaciteit waardoor u een ander model nodig hebt. Heeft u advies nodig welk model robotmaaier voor uw tuin geschikt is? Mail dan een (schets)tekening en enkele foto’s naar info@josmartens.nl. Wij voorzien u van passend advies!

Hulp bij installatie van uw robotmaaier

De installatie van de robotmaaier is zeer eenvoudig. In de tuin plaatst u het laadstation, in de buurt van een stopcontact. Het laadstation moet op een vlakke ondergrond staan en het liefste niet in de zon. Na het plaatsen van het laadstation kunt de begrenzingsdraad langs het gazon leggen. Is er een obstakel in de tuin, bijvoorbeeld een perk, dan kunt u hier een ‘eilandje’ omheen leggen. Indien nodig kunt u ook een geleidingsdraad leggen. Deze ligt vanuit het verste deel van de tuin naar het laadstation toe. Zo kan de robotmaaier altijd gemakkelijk zijn laadstation vinden. Bij iedere robotmaaier wordt standaard een handleiding voor de aanleg geleverd. Aanleg kunnen wij, indien in de regio Mariahout, verzorgen.

Laadstation

Alle robotmaaiers worden standaard geleverd inclusief laadstation. Voor installatie van de robotmaaier kunt u kiezen voor een installatiepakket. Deze zijn in verschillende formaten te krijgen, dit is natuurlijk afhankelijk van uw tuin. Bij de robotmaaiers van Gardena worden de installatiematerialen standaard erbij geleverd.

Uiteraard zijn er ook diverse accessoires leverbaar, zoals een garage of speciale reinigingsmiddelen.

Garantie en onderhoud van uw robotmaaier

Op alle robotmaaiers zit twee jaar fabrieksgarantie. Ook onderhoud van diverse A-merken kunnen wij verzorgen, zie hiervoor onze website.