Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Tractoren

Als je geregeld groot onderhoud aan tuinen verricht maar behendig te werk moet gaan, kies je natuurlijk voor een Iseki minitractor. De tractoren van dit gerenommeerde Japanse merk zijn beschikbaar in een groot aantal modellen en configuraties. Zo hebben ze smalle gazonbanden, kleine draaicirkels en soepele hydrostatische schakelbakken. Het onderhoud van uw gazon, tuin of park wordt zo wel heel eenvoudig

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Met een Iseki minitractor verlicht u gemakkelijk uw zware arbeid

In combinatie met het grote vermogen kunnen deze tractoren met groot gemak maneuvreren ongeacht hoe zwaar het geïnstalleerde werktuig is. Dit zorgt ervoor dat u met één Iseki minitractor een geweldig scala aan werkzaamheden kunt verrichten. Zo spaart u ook weer in de kosten!

Schaf een minitractor van Iseki aan voor groenwerk

Of u nu gaat voor de zeer compacte TM 3185 of de extra krachtige TLE 4490, een Iseki minitractor is het enige voertuig dat u nodig heeft voor het aandrijven van uw werktuigen . Groenonderhoud wordt zo wel héél gemakkelijk! Als u interesse heeft in het bestellen van een Iseki minitractor, belt u naar 0499 - 42 31 31 of stuurt u een e-mail naar info@josmartens.nl.