Retourneren / Ruilen

Retourneren

Voor producten die u bij Jos Martens & Zn. B.V. aanschaft geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het product bekijken en slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, tenzij anders vermeld.

Producten kunnen geretourneerd worden:
-Binnen de zichttermijn van 14 dagen
-Indien het artikel compleet en onbeschadigd is
-In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige producten kunt u niet retourneren, indien een artikel niet geretourneerd kan worden, dan wordt dit bij het product vermeld. Raadpleeg voor meer informatie onze voorwaarden

Indien u het product wilt retourneren, kunt u binnen 14 dagen terug gaan naar onze vestiging: Ginderdoor 55, 5738 AB te Mariahout

Indien u het product retourneert via de post, dan zijn de verzendkosten voor de klant zelf. U dient duidelijk uw gegevens, het factuurnummer en uw bankgegevens te vermelden. Het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten en eventuele betalingskosten, wordt binnen 30 dagen op uw bankrekening teruggestort.

Ruilen

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere maat, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. Moet een artikel geruild worden door een fout van onze kant, of door een defect dan komen de kosten voor onze rekening.