Filteren Filteren

Waarom Jos Martens? Waarom Jos Martens?

Houtklovers en stronkenfrezen

Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken met het verkleinen van snoei- of zaaghout, kan het kopen van een GTM houtklover uitkomst bieden. Bij Jos Martens vindt u een breed aanbod aan verschillende soorten houtklovers en stronkenfrees. Bij het kopen van een houtklover van merken zoals GTM of Balfor, moet u rekening houden met uw werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de benodigde drukkracht en de maximale lengte en diameter van het hout wat het kan verwerken. Wij helpen u echter graag bij het maken van uw keuze.

Bekijk de productenBezoek onze showroom

Een GTM houtklover kopen doet u gemakkelijk online

In de webshop van Jos Martens vindt u voor zowel professioneel als particulier gebruik een groot aanbod aan producten voor gazononderhoud en snoeien en zagen, alsmede de benzine om zwaar materieel mee aan te drijven. Bent u op zoek naar een houtklover voor uw bedrijf? Of wilt u als particulier uw tuin onder handen nemen? U kunt bij ons alles gemakkelijk online bestellen. Wij versturen uw bestelling vanaf € 75,- in Nederland en € 150,- in België gratis. Neem een kijkje in ons assortiment en maak uw keuze.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer weten voor u overgaat tot het kopen van een GTM of Balfor houtklover ? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0499 – 42 31 31 of door een e-mail te sturen naar info@josmartens.nl. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze grote showroom in Mariahout om ons assortiment zelf te bekijken. De koffie staat voor u klaar!