MAAIKOP AUTOCUT 27-2

31,00
(incl btw)
4002 820 2302
Voorraad
+

De STIHL AutoCut 27-2 maaikop is ideaal voor onderhouds- en maaiwerkzaamheden met diverse STIHL bosmaaiers en kantenmaaiers. Het lage gewicht van de maaikop verzekert een uitstekende balans en een comfortabele geleiding van de machine – bijzonder handig voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld met de STIHL accubosmaaiers.

De praktische, halfautomatische tweedraadsmaaikop STIHL AutoCut 27-2 overtuigt met zijn zeer eenvoudige bediening. Door de maaikop zachtjes op de grond te tikken, wordt de maaidraad bijgesteld. De maaikop STIHL AutoCut 27-2 is standaard uitgerust met de ronde en stille maaidraad van STIHL met een diameter van 2,4 mm. Dankzij een ruime keuze aan geschikte maaidraden ben je klaar voor elke uitdaging. De ergonomische drukvlakken maken het gemakkelijk om de maaikop te openen, zelfs met handschoenen aan, en om de spoel te verwijderen. Je kan de maaidraad dus heel eenvoudig bijvullen.

Je kan de maaikop ook uitrusten met een optioneel verkrijgbare draadspoel met metaalbescherming. Deze spoel, met een metalen inzetstuk in de belangrijkste slijtagezone, is bijzonder geschikt voor het verwijderen van gras en onkruid van oppervlakken zoals straatstenen of asfalt. De levensduur van deze draadspoel is dubbel zo lang als die van de standaard STIHL draadspoelen.

Geen specificaties beschikbaar