Opfokkruimel 1 20 KG

15,55
(incl btw)
920
Voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Opfokkruimel 1 20 KG" is 1.

Opfokkruimel 1 is speciaal ontwikkeld voor leg- en sierkuikens tot 6 weken en mestkuikens tot 4 weken.

  • Gecoate biotine, is goed voor het verenpakket.
  • Toegevoegde natuurkruiden op basis van oregano, voor een beter welzijn van uw kuikens.

Bevat veel granen zoals maïs, tarwe en gerst. Aangevuld met hoogwaardige eiwitgrondstoffen, zoals getoaste sojabonen en erwten. De juiste mineralen- en vitaminegehalten staan borg voor de groei van een gezond en vitaal kuiken.


Door ervaring, vakkennis en betrokkenheid is het mogelijk producten van bijzonder hoge topkwaliteit te ontwikkelen en te produceren voor een gezond en vitaal dier. Krachtvoer beïnvloedt in grote mate de gezondheid en productie van het dier.

Om opnameproblemen te voorkomen, hebben onze kippenvoeders een constante samenstelling. De gehalten zijn daardoor nagenoeg niet aan verandering onderhevig! Na enige tijd kunnen de waarden van de vitaminen in het voeder terug lopen als gevolg van de temperatuurverhoging bij het persen en eventueel door langdurige opslag. Om dit te voorkomen zijn de meeste vitaminen in onze voeders gecoat. Door dit beschermend laagje blijven de vitaminen langer stabiel en behouden hun waarden. Een duidelijke meerwaarde voor een goede gezondheid en nóg betere resultaten.

Voor de jongste dieren is het opfokvoeder beschikbaar in kruimel- en korrelvorm. Deze vorm is belangrijk i.v.m. de temperatuurverhoging (>65 gr. C) in het productieproces. Hiermee wordt voorkomen dat mogelijke bacteriële ziekteverwekkers, zoals Salmonella, E-coli, etc., via het voer kunnen verspreiden.

% = procent
As = Anorganische stof
gr = gram
IE = Internationale Eenheden
mcg = microgram
mg = milligram
Oepluimvee = Omzetbare energie pluimvee
Rc = Ruwe celstof
Re = Ruw eiwit
Rv = Ruw vet
Vit = Vitaminen

ZS = Zetmeel + Suiker


Let op! Alleen af te halen in onze winkel in Mariahout.

Geen specificaties beschikbaar

Wellicht ook interessant

13,50 (incl btw)
18,90 (incl btw)
13,70 (incl btw)